Početak sezone modnih revija na Crnogorskom primorju

Kotorska manekenka Žarklina Iković je zaštitno lice Dukley fashion show-a foto: Nikola Novović

U cilju obeležavanja početka letnje sezone na Budvanskoj rivijeri, u kompleksu Dukley Gardens je 17. juna sa početkom u 19.30 sati u organizaciji modne agencije “ Mondaine models ’’ održan Dukley fashion show. Brojnim posetiocima su svoje nove kolekcije predstavili brend kupaćih kostima Leommi swimwear, srpska modna kreatorka Biljana Tipsarević, crnogorska modna kreatorka Bojana Jovetić i srpske modne kreatorke Dragana Džajić i Milica Opačić.

Modna revija crnogorske modne kreatorke Bojane Jovetić foto: Jovana&Đorđe

Modna revija crnogorske modne kreatorke Bojane Jovetić foto: Jovana&Đorđe

Promo fotografiju ovog modnog spektakla, koju potpisuje fotograf Nikola Novović, krasi kotorska manekenka Žarklina Iković koja je zaštitno lice ovogodišnjeg modnog događaja Dukley fashion show , kojim je zvanično otvorena ovogodišnja sezona modnih revija na Crnogorskom primorju. Za šminku i frizuru manekenki su bili zaduženi Ljubica Bulatović i Zoran Vukčević, scenografija je bila poverena Peđi Miliću, dekorater scene je bila Maja Bajčeta, a oficijelni fotograf modne manifestacije je bio Ivan Đurović.

Ovaj modni spektakl je podsetio na prikaz Cruise kolekcija svetskih modnih kuća, uz prisustvo regionalno poznatih ličnosti iz sveta sporta, biznisa, mode, kulture i medija-izjavile su vlasnice modne agencije “ Mondaine models ’’ i organizatorke događaja Danijela Mujović i Jasna Božović.

Dragana Džajić je modnoj publici u Budvi predstavila svoju modnu kolekciju foto: Jovana&Đorđe

Dragana Džajić je modnoj publici u Budvi predstavila svoju modnu kolekciju foto: Jovana&Đorđe

Budva je ove godine bila grad-domaćin početka sezone modnih dešavanja na Crnogorskom primorju, budući da u narednom periodu predstoje modna dešavanja u Kotoru i Baru.

Anđela Zec

Diplomac Filozofskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu. Pasionirana ljubiteljka pasa i mačaka, a posebno pomeranaca, patuljastih šnaucera i francuskih buldoga.