Novi CEO na čelu kompanije Getty Images

Geti imidžis (Getty Images), vodeća svetska kompanija u oblasti kreiranje i distribucije vizuelnog sadržaja, objavila je da je Davn Ejri (Dawn Airey) imenovana za novu izvršnu direktorku kompanije. Ona će od 12. oktobra 2015. godine preći na novu poziciju, kada će se iz Londona preseliti u Njujork zajedno sa svojom porodicom, gde će obavljati novu funkciju u kancelarijama kompanije Geti imidžis.

Novi CEO, Dawn Airey, i suosnivač Getty Images, Jonathan Klein

Novi CEO, Dawn Airey, i suosnivač Getty Images, Jonathan Klein

Ivršni direktor i suosnivač, Džonatan Klajn, prelazi u ulogu predsedavajućeg ove kompanije, kako je i najavio u martu ove godine tokom proslave dvadesetogodišnjice kompanije. Suosnivač Mark Geti preuzeće poziciju zamenika predsedavajućeg.

Ejri i Klajn će blisko sarađivati u upravljanju Getijevim poslovima kao i na kreiranju novih poslovnih strategija u oblastima vezanim za tradicionalni biznis i za mikrostok. Zadatak nove direktorke, kako je Klajn najavio, biće predvođenje kompanije u sledećoj fazi rasta, inovacije i vodeće pozicije u ovoj industriji.

Tokom proteklih 20 godina, kompanija Geti Imidžis odvela je industriju vizuelnog sadržaja u digitalno doba i bila je odgovorna za sve velike inovacije u poslu sa kreiranjem i distribucijom fotografija i video sadržaja.

Novi CEO, Davn Ejri je veteran medijske industrije sa 30 godina iskustva koje je stekla radeći na rukovodećim pozicijana u nekim od najvećih medijskih kompanija u Velikoj Britaniji. Njena prethodna pozicija bila je viši podpredsednik kompanije Yahoo.

Maja Vasic

Autor i idejni tvorac Foto IN zajednice, zaljubljenik u fotografiju i kreativnu industriju. Planiram i vodim snimanja u Fotostorm studiju, stvaram i radim u oblasti fotografije. Verujem da je za uspeh potreban ogroman trud, svakodnevni rad na ličnom i profesionalnom razvoju, konstantno učenje i velika ljubav prema onome što radimo. Mama tri sunca koja obasjavaju moj život i greju moje srce.