Nagrađujemo: Besplatni online kursevi Digitalne fotografije

Foto: StockSnap
Foto: StockSnap

Foto IN portal i Link group nagrađuju verne korisnike

Smatramo da je znanje moć i svesni smo da postoji velika potreba za pristupačnim kursevima i radionicama iz oblasti fotografije. Podržavamo svaki napor da se pojedinac edukuje i stiče praktične veštine. Stoga smo, u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve digitalne fotografije. ​Na kursu ćete steći osnovna znanja fotografskih tehnika koja će vam omogućiti da prikažete određenu vizuelnu ideju ili motiv. Ovom prilikom nagrađujemo 3 korisnika Foto IN portala.

ITAcademy kao deo LINK group ovim kursom pruža odličnu priliku onima koji žele da se usavršavaju i napreduju u oblasti digitalne fotografije da postanu konkurentniji na tržištu i da svoje znanje prošire praktičnim veštinama koje su danas neophodne za rad.

Kako da učestvujete u nagradnoj igri?

Ukoliko želite da dobijete besplatan kurs Digitalne fotogafije potrebno je da pratite sledeće korake:

  1. Kreirajte i popunite profil na Foto IN portalu.
  2. Popunite sve podatke u svom profilu i postavite najmanje 5 fotografija u portfolio.
  3. Podelite svoj profil na Fejsbuku.
  4. Nakon popunjavanja i deljenja profila u komentaru ispod objave o kursu na našoj Fejsbuk stranici tagujte dva prijatelja.

Dobitnici će biti izvučeni i objavljeni* u ponedeljak 16. aprila 2018. godine.

*dobitnici se izvlače koristeći Random.org servis. Svaki korisnik koji ostavi komentar ispod objave na našoj Fejsbuk stranici i taguje dva prijatelja dobiće svoj broj sa kojim učestvuje u izvlačenju. Prijave se završavaju u ponedeljak 16. aprila u 16.00 časova. Postojeći korisnici Foto IN portala takođe mogu da učestvuju u nagradnoj igri.

Nakon završetka nagradne igre, dobitnicima ćemo poslati na mejl poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

Pozivamo Vas da se aktivno uključite u razvoj svojih profesionalnih veština kako biste lakše došli do dobro plaćenog posla.

Postanite korisnik Foto IN portala.

Foto IN

Magazin o fotografiji, modi i kreativnim industrijama.