Postani novinar - bloger saradnik

Postani novinar - bloger saradnik
Postani novinar - bloger saradnik
Ako si novinar, bloger, fotograf, model, modni bloger i zaljubljenik u fotografiju, modu, stil, modeling, imaš novinarskog ili blogerskog iskustva ili imaš potrebu da se kreativno izraziš, javi nam se jer su nam potrebni novinari i blogeri saradnici koji bi obogatili sadržaje Foto IN magazina svojim originalnim tekstovima.

Ako si novinar, bloger, fotograf, model, modni bloger i zaljubljenik u fotografiju, modu, stil, modeling, imaš manje ili više novinarskog ili blogerskog iskustva ili imaš potrebu da se kreativno izraziš, javi nam se jer su nam potrebni novinari i blogeri saradnici koji bi obogatili sadržaje Foto IN magazina svojim originalnim tekstovima.

Kakve teme interesuju naše posetioce?

Foto IN je mesto koje okuplja fotografe, modele, nova lica, talente, šminkere, frizere, stiliste, modne dizajnere i mnoge druge profesionalce iz fotografske, modne i reklamne industrije. Ovoj sve brojnijoj zajednici su potrebni originalni tekstovi i izveštaji o aktuelnim dešavanjima iz oblasti fotografije i mode, modelinga, reklamne industrije.

Ako si model sa bogatim iskustvom ili imaš potrebu da svoja saznanja podeliš sa drugima, ili fotograf koji često putuje na egzotične destinacije, javi se.

Uslov je da imaš interesovanja iz pomenutih oblasti, da si novinar ili bloger sa ili bez iskustva, student koji želi da piše o navedenim temama. Javi se, pošalji nam jedan tekst na pomenute teme i svoju biografiju. Možeš da radiš od kuće ili sa nekog drugog mesta koje te inspiriše, lokacija nije prepreka. Važno je da uživaš u pisanju i da se razumeš u oblast o kojoj pišeš.

Ko čita Foto IN magazin?

Naša ciljna grupa su fotografi i modeli, i svi ljudi koji rade u kreativnoj industriji, modni blogeri, šminkeri, modne agencije, stilisti, videografi, modni dizajneri i drugi kreativci. Interesuju nas prvenstveno domaća i regionalna dešavanja i aktuelnosti ali i sve ostale teme od značaja za fotografsku i modnu zajednicu.

Kako da postaneš saradnik?

Ovaj portal je besplatan za korišćenje za sve korisnike i nastao je iz velike ljubavi. Na njemu možemo objaviti tvoj članak ako imaš želju da se tvoji tekstovi čitaju u ovom magazinu i da imaš svoj prostor u Foto IN zajednici. Pisanje je volonterskog karaktera i može ti pomoći da izgradiš svoj stil, promovišeš svoj blog ili doprineseš svom ličnom razvoju na neki drugi način.

Ako voliš svoj poziv, voliš da pišeš i istražuješ, ili imaš pitanje javi se, piši na email: kontakt [at] foto.in.rs ili nas kontaktiraj putem sajta preko kontakt formulara.

Saznaj više o Foto IN portalu i Foto IN zajednici…