Šta je i zašto je nastala Foto IN zajednica

Foto IN je online zajednica koja pomaže u međusobnom povezivanju modela, fotografa, stilista, šminkera i frizera i kreativaca iz oblasti modne, filmske i reklamne industrije.

Bilo da je u pitanju fotografisanje, retuširanje fotografija, snimanje reklamnih spotova, modeling, šminkanje i friziranje modela, rad na stajlingu, planiranje foto šutinga, pripreme iza scene ili neka druga vrsta umetnosti, pozivamo Te da se uključiš u zajednicu i podeliš iskustva sa ostalim članovima.

Ako si MODEL ili želiš to da postaneš, na dobrom si mestu da dobiješ informacije o tome kako početi, kakvi su trendovi, šta se traži i očekuje od modela i kako da ostvariš svoje cljeve. Svi modeli i oni koji to žele da postanu imaju šansu da se povežu direktno sa fotografima, modnim agencijama ili da potraže savete i čuju iskustva onih koji se tim poslom već bave.

Ako si FOTOGRAF ili to želiš da postaneš, pronađi savet, podeli iskustvo jer se ovde okupljaju i ljudi sa veoma bogatim iskustvom i sa mnogo znanja, spremni da nesebično učestvuju u kreiranje zajednice i da podele svoje savete sa onima kojima su potrebni.

Ovo je mesto koje spaja kreativne ljude koji se okupljaju u cilju razmene iskustva, znanja i usluga vezanih za nastanak i razvoj fotografije, reklame, filma, mode. Pridruži se zajednici, zabavno je, a može biti i korisno!