Uspešno održan prvi kreativni Foto IN šuting

Prvi “FotoINšuting” održan je u prostorijama Fotostorm studija u četvrtak 26.11.2015. u Novom Sadu. Ovaj događaj realizovan je u saradnji sa modnom agencijom “Modni Svet Srbija” i članovima “Foto IN zajednice” koji su odabrani da učestvuju na ovom projektu.

FotoINšuting, Iza scene

FotoINšuting, Iza scene

Tim sačinjen od modela, fotografa, videografa, stilista, šminkera, frizera i organizatora doveo je do sjajnih rezultata, a njihovi radovi biće objavljivani tokom narednih meseci na našem sajtu.

Cilj projekta bio je kreiranje video materijala i fotografija  čiji sadržaj će moći da koriste svi učesnici u njegovom nastajanju za svoju dalju ličnu promociju. “Foto IN zajednica” pored tehničke i organizacione podrške svim saradnicima omogućila je i promociju putem svojih društvenih i elektronskih kanala.

FotoINšuting, Iza scene

FotoINšuting, Iza scene

 

Koridinatorka i pokretač ideje “Foto IN šutinga” ali i celokupnog projekta “Foto IN zajednica” Maja Vasić, približila je našim čitaocima ideje portala, benefite organizovanih foto šutinga i mogućnosti koje su na raspolaganju svima koji traže kvalitetne saradnike.

“Foto IN zajednica pruža mogućnost umrežavanja i ličnu promociju svih dragocenih karika potrebnih tokom nastajanja dobre fotografije, kvalitetnog video sadržaj ili reklame. Kroz naš portal u mogućnosti ste da prikažete svoj portfolio, dosadašnja stečena znanja i iskustva ali i da bez puno ulaganja u selekciju kandidata pronađete profesionalne ljude za svoje projekte.”

fotoinsuting3

Ona je posebno istakla da je prvi kreativni događaj „Foto IN šuting” ostvario očekivanja svih učesnika, doneo dobru saradnju i mnoštvo kreativnog materijala.

“Upravo ovakvi projekti kao što je „Foto IN šuting” su zamišljeni da na jednom mestu okupe kreativne, profesionale ljude, ljude koji imaju zajednički cilj i viziju i da kroz konkretne rezultate prikažu svoja znanja i sposobnosti.”

FotoINšuting, Iza scene

FotoINšuting, Iza scene

Vasićeva je najavila da “Foto IN zajednica” u narednom periodu planira još mnogo događaja poput ovog ali i da su u planu projekti u kome će se oprobati oni manje iskusni i još neafirmisani u ovim poslovima.

“Zamisao je da organizujemo projekte koji će fotografima, modelima i statistima sa manje prakse pružiti priliku da steknu više samopouzdanja i da naprave svoje prve portfolie. Takođe u planu su radionice edukativnog karaktera na kojima će predavači iz različitih oblasti podeliti svoje iskustvo i kroz konkretan rad unaprediti učesnicima njihova dosadašnja znanja. „Foto IN zajednica“ je uvek otvorena za nove saradnje i u narednom periodu svi naši članovi mogu da očekuje mnoštvo  zanimljivih događaja i projekata.”

FotoINšuting, Iza scene

FotoINšuting, Iza scene

Kliknite ovde da pogledate prvi video materijal i utiske učesnika sa održanog dešavanja.