Privatnost i autorska prava

Foto IN zajednica poštuje autorska prava – poštujemo tvoja i zadržavamo naša.

Ti odgovaraš za fotografije, video snimke i informacije koje postaviš na sajt foto.in.rs.

Slanjem svojih fotografija i video snimaka na ovaj sajt, daješ nam saglasnost da se u okviru Foto IN zajednice (na sajtu foto.in.rs) prikazuju tvoje fotografije i video snimci u okviru korisničkog profila i u svim delovima sajta koji imaju za cilj da promovišu svoje članove i članice i servise koji se nalaze na sajtu .

Foto IN prihvata i odobrava samo rad na koji imate autorska prava odnosno dozvolu za objavljivanje. Svako kršenje autorskih prava biće sankcionisalo ukidanjem profila i brisanjem postavljenog materijala.

Foto IN je zajednica zatvorenog tipa što znači da je pristup profilima članova, kao i komunikacija sa njenim članovima i članicama moguća samo za registrovane članove. Na taj način želimo da stvorimo mesto na kome se okupljaju ljudi koji su spremni da se zaista uključe u kreiranje sadržaja, razmenu i deljenje informacija.

Poštujemo privatnost svojih članova i s tim u vezi smo omogućili da pojedini servisi sajta pružaju opcije kojima sam biraš da li će informacije biti vidljive javno, svim članovima ili samo tvojim prijateljima.

Sve fotografije i sadržaji objavljeni na ovom sajtu pripadaju njihovim autorima. Zbog vremena, talenta i resursa koje su autori uložili u nastajanje fotografija objavljenih na ovom sajtu molimo sve članove i članice da poštuju autorska prava. Nemojte koristiti niti objavljivati fotografije i druge sadržaje postavljene na sajt Foto IN Zajednice bez prethodne saglasnosti i dozvole autora tih fotografija ili sadržaja.