Saradnja

Profilna fotografija

Da li znaš da možemo da ti pomognemo da snimiš dobru profilnu fotografiju za Foto IN portal? Možeš da je koristiš u svom portfoliju ili na društvenim mrežama. Povremeno organizujemo dešavanja na kojima okupljamo naše korisnike različitih profesija koji razmenjuju ideje i iskustvo. Na tim dešavanjima mnogo fotografišemo i mnogo učimo jedni od drugih. A osim dobrih fotografija saradnja i kontakti su nešto trajno, što ti ostaje za razvoj dalje karijere.

Sledeće dešavanje zakazano je za februar 2018. godine. Više informacija ćeš dobiti na našem sajtu ili putem maila ukoliko se prijaviš na našu mailing listu.

Profilne fotografije naših korisnika nastale tokom jednog Foto IN dešavanja

 

Fotografije za portfolio

Da li znaš da tokom događaja koja organizujemo napravimo mnogo fotografija od kojih svako dobije deo za sebe i svoj portfolio? Svaki učesnik događaja dobije fotografije koje kasnije koristi u svom portfoliju. Pogledaj kako je bilo na Foto IN šutingu, prvom velikom događaju koji smo organizovali.

Bez obzira kojom se profesijom baviš, možeš da učestvuješ u dešavanjima u organizaciji Foto IN zajednice. Ako te interesuje ko može da učestvuje, kako se prijaviti i druge informacije, poseti našu stranicu Foto IN dešavanja.